Contacteer ons

Contact Persoon : Vivian

Telefoonnummer : +8613323263210

WhatsApp : +8613323263210

Free call

Wat is een koord van het optische vezelflard? Wat zijn de types en de verschillen?

April 6, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is een koord van het optische vezelflard? Wat zijn de types en de verschillen?

Sc-vezelverbindingsdraad:

 

Sc-vezelverbindingsdraad: ontwikkeld door het bedrijf van NTT van Japan, zijn de structuur en de grootte van zijn speld en koppelingskoker precies hetzelfde als FC-type. De standaard vierkante schakelaar, de het vastmaken methode van het insteekklinktype slot, te hoeven niet worden geroteerd, en vaak gebruikt als schakelaar van de optische module van GBIC, en wordt wordt gebruikt meer op de router. Het heeft de kenmerken van lage prijs en kleine schommeling van toegangsverlies. Algemeen gebruikt voor de verbinding basis-FX van 100G.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een koord van het optische vezelflard? Wat zijn de types en de verschillen?  0

FC vezelverbindingsdraad:

 

FC koord van het vezel het optische flard: Het werd eerst ontwikkeld door NTT in Japan. FC is de afkorting van Metalen kapschakelaar in het Engels. De buiten beschermende koker is een metaalkoker en de het vastmaken methode is een spanschroef. Over het algemeen gebruikt aan de ODF-kant, het meest gebruikt op het flardpaneel. Het heeft de voordelen van sterke strakheid en stofweerstand.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een koord van het optische vezelflard? Wat zijn de types en de verschillen?  1

 

ST vezelverbindingsdraad:

ST optische vezelverbindingsdraad: shell is rond, is de het vastmaken methode een spanschroef, wordt de kern blootgesteld, en de stop is de opgenomen helft van een cirkel om het met een bajonet te bevestigen. Vaak gebruikt als schakelaar 10base-F, wordt het meestal gebruikt voor de kaders van de optische vezeldistributie.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een koord van het optische vezelflard? Wat zijn de types en de verschillen?  2

MPO-koord van het vezel het optische flard:

De schakelaar van de de vezel optische verbindingsdraad van MPO (multi-Vezelduw) is één van de MT-reeksschakelaars. De twee gidsgaten met een diameter van 0.7mm op de linkerzijde en de rechterkanten van de metalen kap worden nauwkeurig verbonden aan de gidsspeld (ook genoemd SPELDspeld). Diverse vormen van MPO-verbindingsdraden kunnen na de verwerking van MPO-schakelaars en optische vezelkabels worden veroorzaakt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een koord van het optische vezelflard? Wat zijn de types en de verschillen?  3

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

1184493529@qq.com
+8613323263210
+8613323263210